Diétás ételek

Miről is szól ez a blog?

2020. október 06. - szaboedit

pexels-rfstudio-3621225.jpg

 "No és mit együnk?"

Akár kezdő, akár gyakorlott konyhatündér vagy, biztos vagyok benne, hogy voltál már hasonló helyzetben: a család éhes, tehát valamit kotyvasztani kell. Igen ám, de mit? Főleg úgy, hogy te tulajdonképp diétázol! Főzz kétfélét? Vagy szimplán ne egyél annyit? Vagy csak köretet ne? Vagy inkább semmit?! 

Amikor diétáról van szó, az étel, illetve a főzés gyakorlatilag megkerülhetetlen kísértésként mindig jelen van. Mert más hozzávalókból, vagy épp más módon, de ugyanolyan laktató és nem mellesleg finom ételek kellenek az asztalra. Abban pedig szerintem egyetérthetünk, hogy az 'összedobok egy salátát' nem mindig nyerő opció (Bár kétségtelenül finom és laktató tud lenni egy gazdagon és ízlésesen elkészített zöldség is.) De a te időd és energiád is véges lehet, hogy két külön menüt tálalj.   

Pont ez a gondolat hívta életre ezt a blogot. Egy csomó olyan hozzávaló létezik, amelyekből kompromisszumok nélkül ízletes és laktató fogások készíthetők.  Olyan szénhidrátban szegény étekről (természetesen recepttel együtt) és ízletes alapanyagokról olvashatsz itt, amely problémamentesen beilleszthetőek bármely diétába. 

Tarts velem!

süti beállítások módosítása